Kuulumiset

toukokuu 6th, 2015 by Rituli

Eipä saatu vuosikokoukseen osallistujia, vaikka kokouksen pitopaikka oli tosi keskellä Siekkilää. Johtokunnan ulkopuolelta oli vain yksi henkilö, joten tilinpäätöksen yhteydessä käsitelty vastuuvapaus johtokunnalle myönnettiin. Säännöissä määrätyt vuosikokousasiat käsiteltiin vain osittain, koska uutta johtokuntaa ei saatu valittua. Puheenjohtaja Leena Piskonen lupautui kyllä jatkamaan, mutta muilta osin johtokunta jäi valitsematta. Monivuotinen sihteeri on muuttanut pois Siekkilästä, joten erosi johtokunnasta, samoin taloudenhoitaja ilmoitti aikeistaan lopettaa hommat. Vuoden 2015 toimintasuunnitelma ja talousarvio oli kyllä tehty, mutta niitä ei käsitelty. Seura oli ehdottanut Lehmuskylä-seuralle, että liityttäisiin yhteen, mutta eivät vielä olleet valmiita liitokseen. Niinpä Siekkilä-seura on tällä hetkellä ”pöytälaatikossa”.

Aurinkoista kesää kaikille toivottelee ”entinen sihteeri”

 

Vuosikokous

helmikuu 12th, 2015 by Rituli

Heipä hei siekkiläläiset!

Siekkilä-seura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 2.3.2015 klo 18 Krokotiili Pub:ssa, osoite Siekkilänkatu 2. Kokouksessa on kahvitarjoilu. Tulkaa isolla porukalla keskustelemaan asuntoalueemme asioista ja päättämään seuran tulevaisuudesta.

 

Jumppa

joulukuu 9th, 2014 by Rituli

Heipä hei siekkiläläiset!

Siekkilän koululla tiistaisin pidettävä jumppa jatkuu 16.12.14 saakka, jolloin ensin jumpataan ja sitten vietetään pikkujoulua. Kevätkaudella jatketaan jumpan merkeissä, aloituspäivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

 

Mukavaa  Joulun odotusta ja HYVÄÄ JOULUA!

 

Syystapahtuma

elokuu 28th, 2014 by Rituli

Hei siekkiläläiset!

Kesä on mennyt ja on aika viettää mukava sunnuntai-iltapäivä yhdessä lehmuskyläläisten kanssa. Ajankohta on 21.9.2014 klo 14-16 ja paikka Lehmuskylän seurakuntatalo. Mukaan on kutsuttu myös Emolan ja Tuskun kaupunginosaseurat. Pastori Sari Martikainen osallistuu tuomiokirkkoseurakunnan puolesta. Seurakuntatalolla myydään kahvia ja pullaa ja pihalla muurinpohjalettuja.

Tapahtuman yhteydessä kisaillaan taas hienosta kiertopalkinnosta, lajina on petanki (3-henkisin joukkuein). Tämä turnaus aloitetaan jo klo 12, koska kokemuksesta tiedämme sen vievän aikaa. Kiertopalkinto on tällä hetkellä Siekkilän I-joukkueen hallussa.

Jumppaillat Siekkilän koulun liikuntasalissa alkavat 23.9. klo 18 helpolla niska-selkäjumpalla. Jatkossa pyritään saamaan vierailevia ohjaajia viime vuoden tapaan (esim. jooga ja Folk Jam). Tervetuloa vaikkapa koko perheellä mukaan!

 

Johtokunta

 

Kevään kuulumisia

maaliskuu 26th, 2014 by Rituli

Siekkilä-seuran 19.2.2014 pidetyssä vuosikokouksessa valittiin seuran puheenjohtajaksi edelleen Leena Piskonen. Johtokuntaan valittiin Tarja Nissinen, Hertta Huovinen, Hellevi Hoviniemi, Ritva Parviainen, Taija Ahvonen ja Riitta Pitkänen.

Seuran toiminta jatkuu aikaisempien vuosien malliin. Tänä keväänä jokaiseen Siekkilän alueen talouteen jaettiin tiedote seuran toiminnasta ja tiedotteeseen oli lisätty myös jäsenmaksua varten pankkisiirto (vain 5eur/talous/vuosi). Ilahduttavasti on tullutkin uusia jäseniä, toivottavasti myös tapahtumiin tulee osallistujia enemmän. Tiistaiset jumppaillat jatkuvat ainakin huhtikuun puoliväliin. Lehmuskylänseuran kanssa yhdessä suunniteltu kevättapahtuma jouduttiin perumaan sääolosuhteiden johdosta, koska ei ollut latuja eikä luistelujäätä.

Kesällä on yhteinen teatteriretki lähiseudulle. Kaupunkilehden järjestöpalstalle laitetaan ilmoitus viimeistään huhtikuussa. Syksyllä entiseen tapaan järjestetään Lehmuskyläseuran kanssa ulkoilutapahtuma, jonka yhteydessä heitetään kaupunginosien välinen petankkiturnaus, kiertopalkinto on tällä hetkellä Siekkilässä!

Vuosikokous

tammikuu 21st, 2014 by Rituli

Siekkilä-seuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään 19.2.2014 klo 18.30 Kalevankankaan koululla Raviradantiellä. Kokoukseen on kutsuttu kaupunginvaltuutettu Osmo Ukkonen kertomaan asuinalueemme tulevaisuuden näkymistä ja muutoksista. Tervetuloa joukolla keskustelemaan ja kuuntelemaan. Kokouksessa on kahvitarjoilu.

Syystapahtuma

syyskuu 2nd, 2013 by Rituli

Perinteinen Lehmuskyläseuran ja Siekkilä-seuran yhteinen syystapahtuma oli 1.9.2013 Lehmuskylässä. Tällä kertaa oli mukana myös seurakunta ja 4H-yhdistys. Seurakuntatalolla oli ensin alkuhartaus, jonka jälkeen ohjelmassa löytyi tandemhiihtoa, luontopolkua, askartelua ym. Edullisella hinnalla oli myytävänä grillimakkaraa, lettuja ja kahvia.

Samalla miteltiin paremmuutta petankin trippelipelissä kaupunginosien välillä. Yhteensä oli 6 joukkuetta, kaksi Tuskusta ja yksi Siekkilästä, Lehmuskylästä, Pitkäjärveltä ja Laajalammelta. Tusku II ja Siekkilän joukkue selvisivät finaaliin, jonka Siekkilän joukkue vei pistein 13-12, joten kiertopalkinto on vuoden Siekkilässä. Pronssille tuli Tusku I. Voittaneessa Siekkilän joukkueessa pelasivat Ritva Laukkanen, Tuomo Pitkänen ja Riitta Pitkänen.

Liikuntaillat alkavat 10.9.13 Siekkilän koulun liikuntasalissa klo 18.15. Toivottavasti siekkiläläiset löytävät tiensä liikkumaan. Toivomuksien mukaan valitaan liikuntamuoto, aloitellaan helpohkolla niska-selkäjumpalla. Oma liikunta-alusta + sisätossut mukaan!

Kaupunginosien välinen petankiturnaus Lehmuskylässä

Kaupunginosien välinen petankiturnaus Lehmuskylässä

Yllä voittajajoukkue Siekkilästä.

Seuran vuosikokous

maaliskuu 29th, 2013 by Rituli

Siekkilä-seuran vuosikokous pidettiin 14.3.2013 Raviradantien koululla. Kokouksessa käsiteltiin vuoden 2012 toimintakertomus ja tilit. Samoin hyväksyttiin johtokunnan vuodelle 2013 laatima toimintasuunnitelma ja talousarvio. Toimintakertomus oli hyvin pitkälti edellisten vuosien mukainen. Yhteistyötä Lehmuskylä-seuran kanssa pyritään lisäämään. Siekkilän koulun jumppakäytössä ollut salivuoro anotaan vielä ensi kaudeksi. Jumpan tilalle voidaan tarvittaessa vaihtaa joku muu liikuntamuoto. Kesällä lähdemme teatteriretkelle myöhemmin päätettävään näytökseen, toteutetaan yhdessä Lehmuskylä-seuran kanssa, niinkuin jo muutamana vuonna on tehty. Loppukesästä on taas kaupunginosien välinen petankkiturnaus (pelimuoto trippeli). Tapahtumasta ilmoitetaan Länsi-Savon ja Kaupunkilehden järjestöpalstalla.

Seuran jäsenmaksu on edelleen 5eur/talous ja se maksetaan tilille FI69 5271 0420 1836 92.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Leena Piskonen. Johtokunnan kokoonpano: Tarja Nissinen (tal.hoitaja), Riitta Pitkänen (varapuheenjohtaja ja sihteeri), Hertta Huovinen, Hellevi Hoviniemi, Kalevi Savolainen ja Marjukka Manninen. Siekkilän Siwan ilmoitustaululta löytyy seuramme tapahtumista tietoa.

Toimintaa 2012/2013

syyskuu 13th, 2012 by Rituli

Seura on taas varannut talveksi entiseltä Siekkilän koululta keskiviikon liikuntavuoron klo 19.30-20.30 (max 21.00). Aloitellaan helpolla niska-selkäjumpalla, joka käy kaikille. Jatkossa voimme myöskin pelata esim. pallopelejä, jos kiinnostusta löytyy. Jos jollakulla on halukkuutta ohjata jumppaa, rohkeasti vain esille! Etelä-Savon Liikunta (Esli) järjestää tarvittaessa muutaman tunnin vetäjäkoulutuksen.

Kirjallisuuspiiri kokoontuu kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 16 Raviradantien koulun kirjastossa. Tulkaa joukolla mukaan, ajankohta voidaan tarvittaessa muuttaa maanantaiksi klo 18.

Syystapahtuma

syyskuu 12th, 2012 by Rituli

Siekkilä-seuran ja Lehmuskylä-seuran yhdessä järjestämä syystapahtuma 8.9.12  sai hieman vaimean vastaanoton. Osasyynä oli varmaankin hiukan huono sää, välillä paistoi kyllä aurinko, mutta hetken päästä tuli vettä ja jopa hiukan rakeitakin. Onneksi kahvitusta varten oli telttakatos, jonne pääsimme sateensuojaan. Tapahtumasta oli ilmoitettu sekä Länsi-Savossa että Viikkoset-lehdessä, mutta vähän oli ihmisiä. Täytynee laajentaa ilmoittelua esim. kauppojen ilmoitustaululle. Eritoten lapsia olisimme odottaneet enemmän. Leena Piskonen oli järjestänyt pienen suunnistusradan ja pallonheittoa, mutta vain muutama lapsi tuli. Saivat mitalit kaulaan ja mehua pullan kera.

Kaupunginosien välinen petankkiturnaus oli kuitenkin herättänyt kiinnostusta. Seurat olivat hankkineet yhdessä uuden kiertopalkinnon, josta kilvoitteli kuusi joukkuetta. Pokaali lähti tällä kertaa Savisiltaan. Joukkueessa heittivät Tomi Laamanen, Olavi Erola ja Pekka Volanen. Toiseksi sijoittui Tusku (Jarmo Hartikainen, Teuvo Vahvaselkä, Risto Pärnänen) ja kolmanneksi Lehmuskylä II (Ritva Laukkanen, Heimo Hirn, Veikko Roikonen). Viime vuoden mestari Siekkilä I jätettiin neljänneksi.

Grillimakkarat maistuivat, samoin kahvi ja Riittisen Sirpan omatekemä herukkamehu, nam!