Kuvakilpailu 2019 – voita 150 €!

Kansalaismedian kuvakilpailu on täällä taas, tervetuloa osallistumaan!

Edellinen kuvakilpailu keräsi paljon suosiota ja osallistujia, joten haluamme esitellä uuden, upean kisan vuodelle 2019. Tämänkertainen kampanja sisältää parhaat palkinnot, ja siihen voi osallistua helposti online ilman rekisteröitymistä – kilpailu on kaikille avoin!

Tästä kuvakilpailusta tekee erityisen se, että siihen voi osallistua ihan millaisella kuvalla tahansa. Kyseessä voi olla valokuva, piirustus tai vaikkapa digitaalinen taideteos – vain mielikuvitus on rajana!

Vuoden 2019 kuvakilpailussa on kolme aihetta, jotka ovat varmasti tärkeitä meistä jokaiselle. Voit osallistua yhteen sarjaan tai halutessasi vaikka jokaiseen. Ota siis kynä, pensseli, kamera tai tietokoneen hiiri käteesi, katso aiheet ja osallistumisohjeet alta ja aloita luomistyö jo tänään!

Kilpailutöiden aiheet

1. Suomi 50 vuoden päästä

Voit ottaa aiheeseen haluamasi lähestymistavan, ja kilpailutyö voi olla millainen kuva tahansa. Mikäli haluat saada hieman inspiraatiota, katso ideoita oheiselta top-listalta:

  • Miltä tulevaisuus näyttää nykyihmisen silmin?
  • Kuinka tekniikka tulee kehittymään ja millaisia ovat uudet keksinnöt 50 vuoden kuluttua?
  • Ovatko luotettavat robotit jo osa jokapäiväistä elämää?

2. Turvallinen ympäristö

Myös tämä aihe on hyvin laaja, ja näkökulmia voi olla monia. Voit antaa mielikuvituksen laukata vapaasti tai katsoa alta pari ilmaista vinkkiä:

  • Millainen ympäristö on turvallinen ihmisen näkökulmasta katsottuna?
  • Entä pienen eläimen silmin?
  • Mikä tekee digitaalisesta ympäristöstä turvallisen?

3. Suomalaiset erikoisuudet

Tämä hauska aihe antaa luvan sukeltaa syvälle suomalaisen kulttuurin erikoisimpiin puoliin. Suomalaiset jutut ovat sinulle ehkä itsestään selviä, mutta miltä ne näyttävät vaikkapa turistin tai maahanmuuttajan silmin? Kuvaa, piirrä tai luo kuva jostakin asiasta, joka on lähtemätön osa suomalaisten elämää.

Kuvakilpailun voittajat ja palkinnot

Kilpailun päätyttyä arvovaltainen tuomaristomme vertaa jokaisen sarjan eri töitä ja valitsee joukosta parhaat teokset 2019.

Jokaisen aiheen kolme parasta palkitaan ruhtinaallisesti, joten tähän kisaan kannattaa osallistua vaikka useammallakin työllä.

1. PÄÄPALKINTO : 150 € rahapalkinto

2. PALKINTO : 50 € lahjakortti

3. PALKINTO : 50 € taidetarvikepaketti

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittaneet työt esitellään verkkosivuillamme. Pääpalkinto maksetaan voittajalle käteisellä, pankkitunnuksilla tai Trustlylla, lahjakortti ja tavarapalkinnot voidaan noutaa tai toimittaa sopimuksen mukaan.

Osallistu kilpailuun täällä

Kilpailu on käynnissä jo nyt, joten ole muita nopeampi ja aloita kuvan suunnittelu jo tänään. Osallistuminen on ilmaista ja mukaan pääsee ilman tiliä – täytä vain yhteystietosi oheiselle online lomakkeelle, niin lähetämme sinulle paluuviestissä linkin, jonka kautta voit lähettää työsi arvovaltaisen raatimme nähtäväksi.

Huom! kirjoita viesti-kenttään valitsemasi aihe, jotta kuvasi rekisteröityy varmasti oikeaan sarjaan.

Toimi heti, sillä 20 ensimmäistä osallistujaa odottaa erittäin mukava yllätys, jonka lähetämme sähköpostitse. Yhteistyökumppanimme haluaa palkita nopeimmat taiteilijat, ja luvassa on erityinen -50 % tarjous kaikista taidetarvikkeista ja pieni aloituspaketti, jonka voi lunastaa kaupalta myös ilman talletusta.

Onnea kisaan!