Kuulumiset

Eipä saatu vuosikokoukseen osallistujia, vaikka kokouksen pitopaikka oli tosi keskellä Siekkilää. Johtokunnan ulkopuolelta oli vain yksi henkilö, joten tilinpäätöksen yhteydessä käsitelty vastuuvapaus johtokunnalle myönnettiin. Säännöissä määrätyt vuosikokousasiat käsiteltiin vain osittain, koska uutta johtokuntaa ei saatu valittua. Puheenjohtaja Leena Piskonen lupautui kyllä jatkamaan, mutta muilta osin johtokunta jäi valitsematta. Monivuotinen sihteeri on muuttanut pois Siekkilästä, joten erosi johtokunnasta, samoin taloudenhoitaja ilmoitti aikeistaan lopettaa hommat. Vuoden 2015 toimintasuunnitelma ja talousarvio oli kyllä tehty, mutta niitä ei käsitelty. Seura oli ehdottanut Lehmuskylä-seuralle, että liityttäisiin yhteen, mutta eivät vielä olleet valmiita liitokseen. Niinpä Siekkilä-seura on tällä hetkellä ”pöytälaatikossa”.

Aurinkoista kesää kaikille toivottelee ”entinen sihteeri”

 

Leave a Reply