Syystapahtuma

Perinteinen Lehmuskyläseuran ja Siekkilä-seuran yhteinen syystapahtuma oli 1.9.2013 Lehmuskylässä. Tällä kertaa oli mukana myös seurakunta ja 4H-yhdistys. Seurakuntatalolla oli ensin alkuhartaus, jonka jälkeen ohjelmassa löytyi tandemhiihtoa, luontopolkua, askartelua ym. Edullisella hinnalla oli myytävänä grillimakkaraa, lettuja ja kahvia.

Samalla miteltiin paremmuutta petankin trippelipelissä kaupunginosien välillä. Yhteensä oli 6 joukkuetta, kaksi Tuskusta ja yksi Siekkilästä, Lehmuskylästä, Pitkäjärveltä ja Laajalammelta. Tusku II ja Siekkilän joukkue selvisivät finaaliin, jonka Siekkilän joukkue vei pistein 13-12, joten kiertopalkinto on vuoden Siekkilässä. Pronssille tuli Tusku I. Voittaneessa Siekkilän joukkueessa pelasivat Ritva Laukkanen, Tuomo Pitkänen ja Riitta Pitkänen.

Liikuntaillat alkavat 10.9.13 Siekkilän koulun liikuntasalissa klo 18.15. Toivottavasti siekkiläläiset löytävät tiensä liikkumaan. Toivomuksien mukaan valitaan liikuntamuoto, aloitellaan helpohkolla niska-selkäjumpalla. Oma liikunta-alusta + sisätossut mukaan!

Kaupunginosien välinen petankiturnaus Lehmuskylässä

Kaupunginosien välinen petankiturnaus Lehmuskylässä

Yllä voittajajoukkue Siekkilästä.

Leave a Reply