Toimintasuunnitelma 2017

MIKKELIN MOBILISTIT RY

Toimintasuunnitelma 2017

1. Pidetään kuukausikokoukset joka kk:n alussa, pääsääntöisesti ensimmäisenä tiistaina Otavan vanhan hallin kerhotilassa. Kerhoiltoja järjestetään säännönmukaisesti muina tiistai-iltoina. Näinä ajankohtina kokoontuu tilanteen mukaan myös kerhon naistoimikunta.

2. Kerhon omistamat museoajoneuvot Fargo – 62, Wartburg – 64, Bedford -64 ja Chevrolet -30 pidetään liikenne- ja katsastuskunnossa ensisijaisesti harrastuspohjalla. Projekteista jatketaan Toyotan Crownin ja Donau-Sisun entistämistä. Kunnostetaan mahdollisuuksien mukaan Unimog -66 erikoisautoa siten, että sitä voidaan siirrellä omalla moottorilla.

3. Hiirolan Hallikaista ylläpidetään edelleen kerhon ja jäsenistön kaluston säilytyspaikkana.

4. Otavan vanhaa hallia käytetään kerhon ja jäsenten ajoneuvojen talvi- sekä ympärivuotisena säilytyspaikkana hallituksen määräämin ehdoin. Hallin remonttitilaa käytetään myös kerhon ajoneuvojen entisöintiin. Vuoden aikana pidetään yhdet tai useammat puutalkoot sekä tarpeen vaatiessa talvella kattolumien pudotustalkoot.

5. Rakennetaan puuliiteri n 30 m2 tontille.

6. Kerhon Wartburg henkilöauton korin hitsaus ja ruoste-estokäsittely.

7. Sähkökäyttöinen n 30 – 40 l lämmivesivaraaja Otavaan.

8. Tutkitaan mahdollisuutta uusia Otavan vanhan hallin pilarinosturi

9. Otavan uutta hallia käytetään kerhon ja kerholaisten kaluston säilytystilana.

10. Mikkelin kaupungilta vuokralla olevia Tenholankadun hallin tiloja käytetään kerhon ja sen jäsenistön kaluston säilytystiloina vuoden 2017 ajan. Tenholan hallin irtisanomisaika on 6 kk

11. Huhtikuun loppupuolella järjestetään Mikkelin Mobilistien kevätrompetori (Kasarmin Kampuksen Opiskelijoitten autojen parkkipaikka ).

12. Toukokuun aikana järjestetään perinteinen kaudenavausajelu.

13. Kurtnan rompepäiville järjestetään omakustannematka 6.-7.5. Mikkeli puiston avajaisiin ja kauden päättäjäisiin osallistutaan. Classic Motor Show:ssa Lahden messukeskuksella käydään 7. tai 8.5. ja Päijät –Hämeen rompepäiville (Lahti/ Jokimaan ravirata) lähdetään porukalla toukokuun puolivälissa. Kerholaisten veteraani-ikäisen kaluston yhteiskatsastuspäivä järjestetään Mäntyharjulla kesäkuun puolivälissä. Auton Päivään (Autoliitto) osallistutaan syyskuun alkupuoliskolla.

14. Tehdään Suomi 100 v ja moottoriajoneuvot näyttely elokuussa 2017.

15. Järjestetään mobliili-ikäisille ajoneuvoille tarkoitetut 25. Suur-Saimaan ympäriajot 1. –  2.7.17 yhteistyössä Etelä-Karjalan Vanhat Ajoneuvot ry:n kanssa.

16. Osallistutaan SAHK:n järjestämään Museoajoneuvon päivään sekä SAHK:n retkeilyajoihin alkukesän aikana.

17. Osallistutaan Kymen Kerhon järjestämään Kuninkaantien ajoon toukokuussa, Puruveden Ympäriajoon (Savonlinna) 11.6., Savon Kerhon järjestämiin Ruska-Ajoihin kesän lopussa sekä Sisä-Savon Mobilistien järjestämille Pestuumarkkinoille/Pestuuajoon syyskuun puolivälissä. Eijan ja Ollin ajoon osallistutaan elo-syyskuun aikana. Kesäkauden päätösajo järjestetään syyskuun lopussa.

18. Jatketaan yhteistyötä muiden paikallisten harrasteajoneuvokerhojen (VW Club St Michel ry ja Saimaa Vans ry ja St Michel Cruisers) kanssa. Järjestetään yhteistyössä em. kerhojen kanssa 28. St Michel Oldtimer Run –tapahtuma 1.7.2017 Visulahden matkailukeskuksen alueella.

19. Hoidetaan kerhon ja kerholaisten kalustolla hää- ym. kuljetuksia, joilla hankitaan sekä PR:ää että hiukan myös €uroja kerhon tarpeisiin.

20. Jatketaan yhteistoimintaa Mikkelin Digitointikeskuksen kanssa Mikkelin läänissä vuosina 1922 – 1968 rekisteröityjä ajoneuvoja koskevan kantakortiston saamiseksi tietokanta-ohjelmaan ja tietojen netin kautta haun mahdollistavaan muotoon.

21. Jatketaan kerhon toimialueen ajoneuvoliikenteeseen liittyvän historian taltiointia mm. tarkentamalla ja täydentämällä eri automerkkien myyntikanavista vuoden 2013-2015 aikana tehtyä koostetta ja taltioimalla muuta asiaan liittyvää tietoutta autoilun alkuvuosikymmeniltä Mikkelin läänissä.

22. Huolehditaan tiedotuksesta jäsenistölle sekä perinteisten jäsenkirjeiden ja säännönmukaisten kuukausikokouksien kautta että hyödyntäen sähköpostitiedotteita, kerhon internet-kotisivua, Miamedian alueverkkopalvelun mahdollisuuksia ja matkapuhelimen tekstiviestejä.

23. Tehdään kerhon toimintaa tunnetuksi sopivissa yleisötapahtumissa, julkisen sanan välityksellä ja mm. Suur-Saimaan Ympäriajojen yhteydessä sekä kerhon internet-sivuston avulla.

24. Otetaan osaa SAHK:n yleisiin kokouksiin ainakin virallisella edustuksella.

25. Talous: yhdistyksen jäsen- ja liittymismaksut sekä ajoneuvojen säilytyspaikkavuokrat säilytetään ennallaan. Lisärahoitusta hankitaan järjestämällä kevätrompetori sekä olemalla mukana ainakin St Michel Oldtimer Run-tapahtuman sekä Suur-Saimaan Ympäriajojen järjestämisessä.

 

Hallitus

Tags:

Comments are closed.