Hei kaikki, Kapu taas täällä!

 

Piti kirjoittamani jo aiemmin, mutta kun on noita kiireitä piisannut. En ole paljon ehtinyt ikävöimään emoa ja sisaruksiakaan. Kuitenkin laitan tässä terveisiä, että kyllä minä aina silloin tällöin muistan heitä. Täällä on niin paljon kaikkea uutta ja ihmeellistä, mitä pitää tutkia.

dsc095301
Näin iso minä jo olen.

dsc095491
Otettiin oikein tällainen lähikuva, että näette millaiset hienot
kasvonpiirteet minulla on.

 

Sekin oli ihan kumma juttu, kun se valkoinen vaan hävisi vähitellen. Sanovat, että se tulee joskus takaisin. Käskee sitä sitten odottaa. Se oli niin mukavan viileää. Minulla on nimittäin joskus ihan hirveän kuuma, tämä turkki niin. Täällä on muutaman kilometrin päässä semmoinen asumus, jonka lähellä on ihan kamalasti vettä, sanovat sitä mökiksi. Minäkin sitten menin emännän perässä sinne veteen. Hyi kamala! Miten märkää ja vähän kylmääkin. Tulin kyllä äkkiä sieltä pois. Se kyllä viilentää, kai siihen pitäisi ruveta tottumaan ja opetella uimaan.

 

 

dsc095671
Ovat kuulemma kukkia, eivät ole syötäviksi kelpaavia.

 

 
Autoja olen ruvennut tiellä kulkiessa oikein erikoisesti pitämään silmällä, kun sanovat, että ne saattavat ajaa päälle. Olen ajatellut, että kun pysähdyn ja katson niitä oikein vihaisesti, niin ne eivät uskalla tehdä sitä. Ja ne KISSAT, tämä täällä oleva varsinkin, ihan väkisin yrittää hyppiä nenälleni. Eipähän ole onnistunut, lähtee vikkelästi, kun vähän sille murisen.

dsc095711
Mikä se tuokin lienee, ääntä on ainakin niin, että korvia repii. 

dsc095821
Puu varjostaa helteellä edes vähän.

Sitten on niin paljon kaikenlaisia outoja hajuja ja ilmiöitä, joita pitää nuuskia ja tutkia. Kaikenlaiset koneet jyrisevät ja liikkuvat täällä pihallakin. On se kumma, minä tulisin oikein hyvin toimeen ilman niitä. En erityisemmin välitä myöskään kaikenmaailman ötököistä, jotka pistelevät ja pörräävät, mutta ne kuuluvat kuulemma kesään. Kesä tarkoittaa vissiin sitten sitä, että on liian kuuma, ja on kaikenlaisia häiritseviä pörriäisiä. No, täällä pihalla on onneksi myös varjoisia paikkoja, joihin voi kellahtaa nukkumaan. Kyllä tämä kotipiha on maailman paras paikka.   

dsc095871
Joskus tulee kiire.
 

Oikein paljon terveisiä teille kaikille ja hyvää kesää!
Toivottaa Kapu

Teksti: Sirpa Kääriäinen
Kuvat: Leena Kaartinen 

 

 

 

Leave a Reply