TÄTÄ HETKEÄ

TULEVAA

Oikein hyvää tätä vuotta teille arvoisat lukijamme. Olimme koulun penkillä Kaijan kanssa ja toivottavasti tulevaisuudessa tunnelin päässä näyttäisi  hieman valoisammalta. Ja mitä se valon pilkahdus tarkoittaa? Sitä, että tulemme uudistamaan näitä sivujamme nykyaikaisemmiksi.

Uudistuminen ei tapahdu salaman nopeudella.

Saimme koulutuksen yhdeydessä sellaisen latauksen, että se vaatii vielä monta monta hikipisaraa, jotta voin sen muuttaa todelliseksi hyödyksi. Olkaa kärsivällisiä ja odottakaa parempaa.

Te hyvät lukijamme olette tässäkin avainasemassa.

Lähettäkää meille juttuehdotuksia, omia juttujanne ja vinkkejä, mistä muodostamme hyviä asioita kylämme parhaaksi. Tämä on suora yhteys teille. Muistakaa vierailla sivuilla joka päivä, se on paras kiitos meille sivun päivittäjille.
Mauri ja Kaija, Miämedia.

Comments are closed.