Mikkelin positiivisimmat

mlinpositiivisimmat16_AV

Kesäkadulla 1.7. Mikkelin Positiivisimmat vuonna 2016. Kuva: Arja Vähämäki

Mikkelissä 1.7. Kesäkadulla:

Mikkelin Positiivisimmat vuonna 2016: Lue lisää

Arjen sankari – kunniamaininnan saa kaupunkilaisia monin eri tapahtumin, koulutuksin ja kurssein ilahduttanut ja aktivoinut henkilö, Elisa Hillgen.

Toisena Arjen sankari- kunniamaininnan saa isompi joukko positiivisia ihmisiä. Tämä joukko on ilahduttanut ja piristänyt asiakkaitaan jo vuosien ajan ystävällisellä asiakaspalvelullaan ja maittavilla herkuillaan, Ramin Konditorian henkilökunta.

Ensimmäistä kertaa Vuoden Positiivisimman Mikkeliläisen valinnassa raati päätti valita yksilön sijaan yhteisön, joka edustaa urheilua ja liikuttaa mikkeliläisiä laajalla lajikirjollaan. Tämä yhteisö tekee pyyteetöntä työtä nuorten ja erityisesti aikuisten liikuttamiseksi. Lähes talkoovoimin toimiva järjestö pyörittää liikuntaa ihmisiä ilon vuoksi. Raadin valinta Vuoden Positiivisimmaksi Mikkeliläiseksi 2016 on MAHL, Mikkelin alueen harrasteliigat.

Vuoden positiivisin suomalainen julkistetaan myöhemmin. Lue lisää Positiivareiden sivuilta

Onnea kaikille!

Arja Vähämäki

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.